Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Werkwijze

Je bent even uniek als jouw interieur

Onze adviezen zijn net zo uniek als onze klanten, er is er geen twee hetzelfde. Om het traject goed te laten verlopen werken wij volgens een aantal vaste stappen. De hoeveelheid tijd die zich tussen deze stappen bevindt is altijd in overleg.

01
Vrijblijvend gesprek
02
Passende offerte
03
Ontwerpfase
04
Plan presenteren
05
Afronden

Een plan dat bij je past

Is jouw interieur toe aan iets nieuws maar weet je niet precies wat? Wil je de indeling veranderen maar weet niet hoe het anders zou kunnen? Of zou je het liefst alles aan willen pakken maar weet je niet waar je moet beginnen? Van kleinschalig tot rigoureus, voor alle interieurvragen kun je bij AndereKant terecht.

Aan de hand van jouw wensen en ideeën maak ik een passend plan. Deze wensen vertaal ik naar een interieur dat bij je past. Je kunt mijn advies ter inspiratie houden maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alles uit handen te geven. Van A tot Z, ik kan alles voor je verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan sloop- en bouwwerkzaamheden, schilderwerk, plaatsten van de meubels en het verzorgen van alle styling. Door mijn ruime netwerk van leveranciers en partners kunnen wij alles voor je verzorgen. Zo wordt het ontwerp altijd naar jouw specifieke wens uitgevoerd.

Bij AndereKant kun je kiezen uit verschillende opties. Weet je niet uit of je allen inspiratie nodig hebt of wilt gaan voor een totaalplan, aan de hand van een eerste (altijd vrijblijvend) gesprek bij jou thuis bespreek ik alle opties.

TROUWE PARTNERS

Waar ben je zonder goede en betrouwbare partners? In de loop der tijd hebben  wij diverse trouwe partners gevonden waar wij graag mee samenwerken. Allemaal even vakkundig en fijn om mee samen te werken.