Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

OVER ONS

EERLIJK & BETROUWBAAR

Met een eigen visie kijk ik naar een interieur en alles op interieurgebied.

PASSIE VOOR INTERIEUR

Voor ons is interieur zo veel meer dan alleen werk, het is onze passie.

ANDERE KIJK

Met een frisse en vooral andere kijk maakt ik elk interieur uniek.

VAKBEKWAAM

Gediplomeerd en vakkundig. Ruimte kennis en inspiratie.

HÉT GEZICHT ACHTER ANDEREKANT

Dat ben ik, Lisa Voet. Ik ben 31 jaar en woon in Hoofddorp. Ik kan mijzelf het beste beschrijven als een eerlijke, energieke perfectionist met een goed gevoel voor humor. Én, natuurlijk goed gevoel voor het vak interieur.

Wat mij uniek maakt is mijn manier van kijken op het interieurvak. In de loop der jaren ben ik in heel veel diverse woningen geweest en daardoor ook in veel verschillende interieurs. Iedere woning is anders en er is niets zo persoonlijk is al een interieur. Mijn doel is om de bewoners met hun woning te verbinden. Dit doe ik door unieke aspecten uit te lichten en er een warm en compleet geheel van te maken, waarin de bewoners zich thuisvoelen.

Ben je benieuwd hoe ik dit in jouw interieur toe kan passen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

EEN GOEDE BASIS

Alles begint met een goede basis. Deze ligt voor mij bij mijn afgeronde studies. Ik ben in 2012 afgestudeerd als Interieur Architect aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Al snel wist ik dat een kantoorbaan niets voor mij was. Ik wilde mijn eigen weg in slaan en naar de mensen thuis gaan. De stap naar zelfstandig ondernemer was dus snel gezet. Toch heeft een ondernemer meer nodig dan een goede basis aan kennis en een beetje lef om succesvol te zijn. In mijn ogen is dat het thuisfront dat achter je staat en helpt waar nodig is. Ik heb het geluk dat ik beide heb. Samen met mijn partner Roy voeren wij de meest bijzondere, grote maar ook kleinere opdrachten uit. Zelf houd ik mij bezig met alles wat betreft ontwerpen en styling. Roy daarentegen zorgt voor de logistiek, planning en alles wat betreft de uitvoering. Dus wil je alleen een plan of het complete plaatje, wij kunnen je met alles helpen.