Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Tarieven

Kleuradvies & Moodboards

Deskundig kleuradvies, passend bij de wensen en voorkeuren van de klant. Vertaald in een moodboard met sfeer en materialen.

Ontwerpen

2D plattegronden of 3D impressies. Deze ontwerpen geven een duidelijk beeld van de nieuwe situatie.

Lichtplan

Het bepalen van de juiste verlichting is cruciaal voor een fijn interieur. Welk type verlichting en positie hiervan worden direct duidelijk.

Plantenplan

Welke planten adviseer ik op welke positie. Ingetekend in de ontwerpen en inclusief de beste verzorgingstips.

Meubels & Styling

Van de grootste meubels tot de kleinste stylingdetails. Alles om de perfecte uitstraling te creëren in het interieur.

Maatwerk

Net een andere maat of op zoek naar iets unieks, dan kan ik ook wat betreft maatwerk genoeg voor u betekenen. Zowel ontwerp als uitvoering.

Tijdens een interieuradvies van één à twee uur voorzie ik je van zoveel mogelijk interieurtips en inspiratie. Gedurende deze afspraak zal ik naar de ruimte kijken, zie ik de “problemen” en zie waar ruimte is voor verbetering. Ik zal dan ook direct zo veel mogelijk handvatten aanreiken zodat je hier zelf mee aan de slag kunt. Alle gemaakte schetsen en tekeningen zijn na deze afspraak eigendom van jou.

Heb je behoefte aan meer interieuradvies dan een uurtje sparren, dan is dit wellicht een optie. Aan de hand van een eerste vrijblijvend gesprek heb ik je wensen en voorkeuren goed in kaart en weet ik waar ik je mee kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan moodboards, plattegronden of alle andere puntjes die hierboven beschreven staan.

Dit plan is een kant-en-klaar plan. Met dit uitgebreide plan kun je zelf aan de slag, maar je kunt er ook voor kiezen dit uit handen te geven. AndereKant kan alles van A tot Z verzorgen. Aan de hand van de wensen zal ik met een nieuwe offerte komen om alles goed in kaart te brengen zodat je weet waar je aan toe bent en op welk termijn wij deze wensen kunnen realiseren.

Of het de afstand in km’ers is of als het simpelweg niet lukt om fysiek af te spreken. Een online advies is perfect als het gaat om meedenken, inspireren en adviseren. Tijdens een online advies kunnen we het hebben over kleuradvies, indeling en geef ik antwoord op alle interieur vragen die er zijn. Dit advies is op basis van mijn uurtarief met minimale afname van 1 uur.

Naast het geven van adviezen en interieurplannen kan ik ook helpen shoppen. Denk hierbij aan keuzes maken in kleuren, stoffen en materialen. In dit geval gaan wij samen op stap of kun je er voor kiezen dat ik alles voor je koop.

UNIEK ONTWERP - OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE

Omdat een nieuw interieur en de wensen hierbij verschillend zijn maak ik altijd een persoonlijke offerte op basis van ons eerste vrijblijvende gesprek.

 • Inspireren
 • 90
  excl. btw per uur
 • Een uur lang advies op maat en antwoord op alle interieurvragen.
  Minimaal één uur en op afspraak in te plannen.
 • Plan op maat
 • Op aanvraag *
  n.t.b.
 • Van alleen plattegronden tot een compleet interieuradvies waarin al je wensen verwerkt zijn.
 • Online advies
 • 90
  excl. btw per uur
 • Via beeldbellen inspireren, adviseren en antwoord geven op alle interieur vragen.
 • Personal shopping
 • 1
  per minuut
 • Inspireren en helpen met knopen doorhakken. Minimaal 30 min, maximaal vooraf bepaald.